Informatie voor deelnemers

 

Doel van de beurs:

Doel van de beurs is om contact te leggen met consumenten en deze geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden die u kunt bieden.

 

Deelnemende bedrijven:

In eerste instantie heeft de organisatie er voor gekozen om (regionale) toeleveranciers voor de uitvaartbranche te benaderen.om deel te nemen aan deze uitvaartbeurs. Dat wil niet zeggen dat bovenregionale toeleveranciers worden uitgesloten,.maar dat er een zo’n objectief mogelijke selectie wordt gemaakt als meerdere gelijkwaardige partijen zich aanmelden.
Daarnaast heeft de organisatie er voor gekozen om van elke discipline één onderneming deel te laten nemen. Hiermee willen we bereiken dat de consument zo breed mogelijk wordt geïnformeerd met een zo groot mogelijke diversiteit.

 

Aanmelden:

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan onze uitvaartbeurs? Kijk dan eerst of een collega van u niet al vermeld staat op de lijst van deelnemers. Is dat niet zo? Schrijf u dan in!  Let op! Uw deelname is pas definitief na acceptatie door de organisatie en betaling van de factuur!